Bérfőzdénket 1993 tavaszán alapítottuk azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítsunk a környékbeli embereknek arra, hogy a megtermelt gyümölcsökből ízletes, hagyományos lepárlással készített, ellenőrizett körülmények között főzött pálinkát fogyaszthassanak.

Ezalatt a 25 év alatt amióta megnyitottunk, egy kis családi vállalkozássá cseperedtünk, ami már a 3. generációnál tart és örömmel jelenthetem ki hogy pálinkafőzős család lettünk. Nálunk az elmúlt negyed évszázad alatt kialakult a vendégeinkkel egy baráti családias hangulat és bizalom ami a mai napig tart és amire nagyon büszkék vagyunk. Fontosnak tartjuk a pálinka hagyomány megőrzését ebben a gyorsan fejlődő profit orientált modern világban. Éppen ezért bérfőzdénk a hagyomány megőrzése céljából a két lépcsős lepárlású, fa tüzelésű „kisüsti” rendszerrel rendelkezik. A pálinkát lassan pároljuk a legjobb íz, illat elérése érdekében. Nálunk egy főzet 7-9 óra! Nincs „nagyüzem”, nem „futószalagon” érkeznek a főzetők, nekünk fontos a főzetőkkel való kapcsolat és a bizalom.

Legfőbb célunk hogy vendégeink elégedettek legyenek ezért 25 éves szakmai tapasztalattal, családias környezettel és bizalommal állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
Zsuberácz Gábor                                     Zsuberácz Gergő